Huisdecoratie

  24 mrt. 2017   admin


Ook voor de inrichting van het huis kunnen wij samen met jou mooie dingen maken!

Bedrijven en particulieren komen al jaren bij ons langs voor advies en het meedenken over mogelijkheden. Veel van ons werk wat wij nu doen komt voort uit een wens van een klant in het verleden.

Zo ook voor in huis. Wij hebben bijvoorbeeld voor een reislustig stel een mooie wereldkaart gemaakt. Allereerst hebben we samen een afbeelding uitgezocht op internet die voor ons goed te verwerken was, en voor hen hoe zij het er uit wilden laten zien. Deze is digitaal bewerkt om door onze lasermachine verwerkt te kunnen worden. De verschillende delen zijn uitgelaserd, en de rest stukken zijn meegeleverd als mal om alles uit te lijnen op de muur. Ze hebben hem vervolgens zelf geschilderd en opgehangen.


Ook hebben wij voor een ander huis een mooie wand decoratie gemaakt. De bewoners wilden hier een bestekset op de muur naar een idee van pinterest. Er was echter nergens een goede tekening hiervoor te vinden die aan hun wensen voldeed. Daarom is er een foto uitgezocht met de gewenste versiersels in het bestek, welke is omgezet naar een lijntekening die geschikt is voor onze snijplotter. Hiermee is toen een sticker uitgesneden. De bewoners hebben zelf een houten plaat rood geschilderd waar wij de uitgesneden stickers op hebben geplakt. Een mooi resultaat!

Om te laten zien wat wij nog meer kunnen hebben wij een valentijnsactie gehouden. Facebook likers konden een foto insturen waar wij dan een raamhanger van konden maken.

U ziet, wij zijn van alle markten thuis, en denken graag met u mee over de mogelijkheden. Heeft u een idee of voorbeeld foto wat u wilt, maar komt u er zelf niet uit? Kom gerust een keertje langs, en wie weet is uw huis ons volgende project!