Signing bij De Haan & Buis

  7 feb 2017   admin

De Haan & Buis is in 2013 verhuisd van de Boogerd naar de oude bibliotheek in Wognum. Sindsdien verzorgen wij de signing van dit kantoor. Recent hebben wij een aantal reclame uitingen vernieuwd en nieuwe producten geleverd.

Bij de Inrichting van dit nieuwe kantoor hebben wij o.a. op de ramen glasetch folie aangebracht met het logo. Dit zelfde hebben wij ook aangebracht op ooghoogte op de ramen van de spreekkamers voor de privacy van klanten. Op deze manier kijkt men niet makkelijk mee op een scherm en wie er zitten.

Later merkte het personeel dat ze last hadden van het zonlicht in hun beeldschermen, hiervoor hebben wij toen zonwerende folie op de bovenste ramen aangebracht.

Recentelijk hebben wij op het raam aan de voorkant een nieuwe One Way Vision Folie met bedrukking aangebracht. Het mooie van deze folie is dat men wel van binnen naar buiten kan kijken, maar je aan de buitenkant een mooie visual op de ramen ziet. Voor alle reclame uitingen hebben wij de opmaak volledig verzorgd. De klant heeft op onze aanwijzingen een hoge resolutie afbeelding uitgezocht welke wij konden verwerken tot een mooie reclame-uiting die precies past op de twee ramen.

Buiten hebben wij een reclame zuil bij de ingang, vlaggen en een reclame bord op maat van het bestaande hek bij de parkeerplaats geplaatst. Ook hiervoor hebben wij de opmaak verzorgd.

Bij dit soort opdrachten nemen wij u al het werk uit handen. Wij bestickeren niet alleen, maar zorgen ook dat alles precies en vakkundig gemonteerd wordt en de omgeving weer netjes wordt achtergelaten.