Over ons

Ons werk

Door middel van onze grootformaat zwart-wit printer kunnen wij de grootste opdrachten aan. Uiteraard is kleinformaat zwart-wit ook mogelijk. Ook voor groot- en kleinformaat kleurafdrukken bent u bij ons aan het goede adres, van visitekaartjes tot grote posters. Met de aanschaf van de nieuwste machines gaan wij continu mee met de ontwikkelingen op reprogebied. Daar waar we een aantal jaren geleden grotendeels zwart- wit bouwtekeningen verzorgden, zijn we nu uitgegroeid tot een veelzijdige drukkerij waar bijna alles mogelijk is.

Van één enkele kopie tot duizenden afdrukken, uw reprowerk is bij ons in goede handen. Maar ook voor al uw andere reclame uitingen kunt u tegenwoordig bij De Lichtdrukkerij terecht, reclame borden, gelaserde producten, en bestickering van bijv auto's, ramen en andere objecten. Kwaliteit, kennis, deskundigheid en snelheid is wat u van De Lichtdrukkerij ReproService kunt verwachten. In alles wat we doen, staat de klant centraal. We moedigen u dan ook aan om actief feedback te geven en mee te denken over waardevolle verbeteringen.


Stage lopen bij de Lichtdrukkerij

Wij zijn een erkend leerbedrijf van het GOC. Het GOC is Grafisch Opleidings Centrum Nederland en leidt mensen op in de creatieve sector.

Ook lopen er leerlingen bij ons om een ‘snuffelstage’ te doen.

Duurzaam ondernemen

Duurzaam ondernemen begint bij kleine dingen. Zo controleren wij iedere maand de bandenspanning van onze auto’s. Van de printers/kopieermachines, waar we er twee van hebben met dezelfde functie, wordt er een uit gezet op rustige tijden en als het binnen te warm wordt, zetten we liever de deur open dan dat we de airco aanzetten.

Maar wij gaan verder. Bijna al onze papiersoorten hebben het FSC en/of PEFC keurmerk. Het normale A4 en A3 papier wordt zelfs CO2 neutraal gefabriceerd. Ons afval wordt gescheiden in vijf verschillende stromen, zodat de hoeveelheid restafval zeer klein is.