Maak kennis met Harry het anatomische paard

  3 jan 2017   admin

Tessa Jannink is sinds 2008 afgestudeerd als algemeen fysiotherapeut en sinds 2016 afgestudeerd als dierfysiotherapeut. Sinds dit jaar is zij haar eigen praktijk begonnen, Dierfysio Tessa.

Om tijdens clinics en workshops meer uit kunnen leggen over de anatomie van het paard wilde ze een kunststof paard omtoveren in een anatomisch paard met aan een kant de botten en aan de andere kant de spieren van het paard. Tessa is met haar kunststof paard in de trailer naar ons toe gekomen.

Omdat wij bij De Lichtdrukkerij geen verstand hebben van de anatomie van het paard hebben we samen de bestanden gemaakt. Na het opmeten van het paard en alles op de juiste schaal gezet te hebben, hebben we alles geprint op een speciale stickerfolie die driedimensionaal te vervormen is. Met Tessa's kennis over de anatomie en onze kennis over het beplakken hebben wij gezamenlijk het paard beplakt. Op de ene kant staan de botten, op de andere kant de spieren.

Het resultaat is Harry, het anatomische paard. Hij is te huur bij Dierfysio Tessa, sta jij als professional op een beurs of een stal en wil je graag meer uit kunnen leggen over de anatomie van het paard? Dan helpt Harry jou graag.


Ook hebben we natuurlijk haar folders en visitekaartjes gemaakt. Voor meer informatie: www.dierfysiotessa.nl
We wensen Tessa natuurlijk veel succes met haar kersverse nieuwe bedrijf.